Prima pagina Despre asociatie Membrii Scopuri Proiecte Legislatie Donatii Contact

Noutati

22.03.2013
continua...

14.01.2013
continua...

Proiecte
a) Atelier
b) Relaxare - invatare
c) Sprijin pentru parinti
d) Terapeutice
Cat. deficiente
- Deficienta motorie
- Deficienta neurosenzoriale
- Deficienta vizuala
- Deficiente neuropsihice

Anunturi

22.03.2013
A avut loc inaugurarea Centrului ( provizoriu ) pentru terapii ocupationale din cart. 1 Decembrie 1918,bl.46 V5 , la parter.La iaugurare au participat : dl. primar Sorin Meghesan , consilieri ,preoti , parinti, profesori si alti invitati ,reprezentanti ai comunitatii locale. Am fost sprijiniti de mass-media locala ( Portalul Tarnaveni.ro si Radio Poliglot ) in popularizarea acestui important eveniment.

14.01.2013
In urma campaniei lansate la RADIO ,,POLIGLOT'' , Portalul Tarnaveni.ro  si in ziarul ,,PUNCTUL'' , Asociatiei ,,Catharsis'' i-a fost inchiriat de catre intrepr. ,,Tarnaveanca'' un spatiu in suprafata de 57 mp, pentru care Primaria Tarnaveni va plati chiria aferenta. Spatiul se afla in cart. 1 Decembrie 1918 , 46  V 5 , parter .

In luna decembrie au fost organizate diverse actiuni pentru strangere de fonduri in vederea infiintarii unui Centru de terapii ocupationale pentru persoane cu handicap .

S-au strans :
4820 lei din vanzarea de produse ;
2300+325+500 - donatii la spectacolul caritabil ,,Amicii ''+ donatii biserica catolica + donatie firma,,Tar''( prin d-l Ghiurca Petre)
5200 - sponsorizare din partea org. ,,O speranta'' , reprezentata de Diana Calugar (vicepresedinte) , care este din Tarnaveni, in urma campaniei acesteia pentru strangere de fonduri . Campania a desfasurat-o in orasele : Arad, Timisoara,Satu-Mare,Baia-Mare ,Cluj-Napoca . A fost un ajutor nesperat si binevenit .
 Total : 13 145 lei
 Multumim  tuturor sponsorilor anonimi si cunoscuti , care au daruit si s-au gandit cu iubire la aceste suflete care au nevoie de sprijinul nostru total . Speram , ca impreuna, sa facem ca viata lor sa fie mai buna .Dumnezeu sa ne lumineze inimile ! ''

30.10.2012
Apelam la toti cei care ne pot ajuta  pentru achizitionarea unui spatiu in care sa functioneze un

CENTRU DE TERAPIE OCUPATIONALA .

AVEM NEVOIE DE:
-        Un spaţiu de minim 200 mp cu o curte interioară mică (o casa)
-        Sprijin petru amenajarea acestui spaţiu (reparaţii,zugrăvit,materiale)

NE POŢI AJUTA ASTFEL:
1.Donează un spatiu (chiar şi pe o perioada determinata de 10 ani)
2.Donează o sumă de bani prin transfer bancar in conturile asociatiei ,,Catharsis''
3. Doneaza 2 %  | Descarca aici cererea 230
4.Cumpără obiectele realizate de membrii asociatiei ( obiecte decorative , aranjamente florale ) , expuse pe str. Bradului , nr.10 , Tarnaveni .