Prima pagina Despre asociatie Membrii Scopuri Proiecte Legislatie Donatii Contact  
 
Noutati

22.03.2013
A avut loc inaugurarea Centrului ( provizoriu ) pentru terapii ocupationale din cart
continua...

14.01.2013
In urma campaniei lansate la RADIO ,,POLIGLOT'' , Portalul Tarnaveni.ro  si in ziarul ,,PUNCTUL'' , Asociatiei
continua...

Proiecte
a) Atelier
b) Relaxare - invatare
c) Sprijin pentru parinti
d) Terapeutice
Cat. deficiente
- Deficienta motorie
- Deficienta neurosenzoriale
- Deficienta vizuala 
- Deficiente neuropsihice
  Scopuri
 
Misiunea  acestei asociatii, de a reprezenta familiile cu disabilitati, de a le ajuta si indruma catre specialistii de care au nevoie, de a le oferi copiilor un suport educativ si terapeutic si de a dezvalui populatiei  aceasta  mica lume a lor.Un prim scop al asociatiei a fost atins : acela de a ne face cunoscuti in oras si in judet prin organizarea unor serbari ( unele mediatizate la TV si Radio ) , expozitii cu vanzare de obiecte decorative . Comercializarea acestor obiecte  ne-au  permis obtinerea unor mici venituri care au fost utilizate pentru cumpararea  unor materiale educative pentru copii . De asemenea o parte din bani au fost utilizati pentru  achizitionarea  unor  produse  de  baza pentru confectionarea  obiectelor decorative.Astfel am gasit  de la inceput o posibilitate  de  a  ne  autofinanta , acesta fiind al doilea mare scop al asociatiei.
 

Un alt important scop a fost acela de a obtine un spatiu adecvat pentru desfasurarea procesului educativ. Acest lucru a fost posibil in urma demersurilor facute catre Consiliul Judetean de catre  asociatia noastra , Primaria municipiului Tarnaveni , dar nu in  ultimul rand  eforturilor sustinute  ale  d-nei directoare  a Scolii Speciale  nr. 2  din Tg. Mures . Ca urmare a acestor demersuri  a fost  amenajat etajul  I al cladirii de pe str. Fabricii , nr. 2 ,din Tarnaveni  , unde vor functiona  clase  cu elevii inscrisi la Scoala Speciala nr. 2 , Tg. Mures .
In viitor ne propunem sa oferim , cu sprijinul voluntarilor , si  copiilor care nu primesc orientare scolara  pentru nici o forma de invatamant  sa aiba acces la educatie si terapii prin inscrierea lor in asociatie .Aceasta presupune ca asociatia sa aiba un spatiu adecvat , ceea ce este marea  prioritate pentru viitorul apropiat. Constructia acestui  spatiu  presupune  un cost estimativ de 120 000 euro .

AVEM  NEVOIE  DE SPRIJINUL  ORICUI  DORESTE  SA  NI-L  OFERE !!!